Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych oraz personalizacji ustawień serwisu
Jeżeli nie blokujesz w przeglądarce tych plików, to zgadzasz się na ich używanie oraz zapisywanie w pamięci urządzenia. W przeglądarce istnieje możliwość zarządzana plikami cookies. Korzystanie z serwisu bez blokowania plików cookies oznacza zgodę na ich wykorzystywanie.

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE) informuję, iż:

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest ENGRAM MMT SP ZOO, SP K z siedzibą przy ul. Hanasiewicza 17B w Rzeszowie. Możesz skontaktować się z administratorem za pośrednictwem maila: biuro@engramtools.pl lub bezpośrednio pod adresem ul. Hanasiewicza 17B w Rzeszowie.

2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu obsługi zapytania lub zawarcia i realizacji zawartej z Administratorem umowy na podstawie art. 6 ust 1 ppkt a ) ROZPORZĄDZENIE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE)

3. Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą ENGRAM MMT SP ZOO, SP K z siedzibą przy ul. Hanasiewicza 17B w Rzeszowie oraz podmioty uczestniczące w realizacji zlecenia/umowy.

4. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do momentu żądania ich usunięcia

5. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

6. Podejmowanie decyzji w sposób zautomatyzowany oraz profilowanie Pani/Pana osoby dla celów marketingowych odbywa się na podstawie podpisanej przez Panią/Pana wyżej „Klauzuli Zgody”.

7. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;

8. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, ale zarazem potrzebne w celu realizacji umowy. Konsekwencją niepodania danych osobowych będzie niemożliwość zawarcia i realizacji umowy z Administratorem.

0Schowek
W CZYM MOŻEMY CI POMÓC?
get best tools